56. Lovasnapok

Időpont

2024. July 12. Friday –
2024. July 14. Sunday

Helyszín

4071 Hortobágy

Magyarország

Idén 56. alkalommal várunk téged is Hortobágyon, a Mátai Ménesben az ország legnagyobb lovas fesztiváljára! Reggeltől estig tartó programjaink között szerepel az elegáns díjugratás, az izgalmas fogathajtó versenyek, csikósbajnokság és síkvágta, de ne feledkezzünk meg a Nemzeti Vágta hortobágyi előfutamáról sem, ami a vasárnapi napon lesz látható!
De még a felénél sem tartunk, látható lesz az igazi hortobágyi életkép, ahol még bivalyt és szürkemarhát is láthatsz! A győri Ördöglovasok fergeteges tüzes lovasshow-val készülnek szombat este. Gondoltad volna, hogy még agárfuttatást is láthatsz Hortobágyon? De az idei év kuriózuma a most debütáló ménesfesztivál, aminek keretein belül a nagy állami ménesek mutatkoznak be a nagyközönségnek különböző előadásokkal!
Továbbá a gyerekekről se feledkezzünk meg! A Gyerek lovasfalu a legkisebbeknek nyújt egész napos szórakozást, különböző előadásokkal, bábszínházzal, a legviccesebb komédiásokkal, népi játékokkal, néptánc lehetőséggel. A Kézműves Vásár pedig biztosítja, hogy üres kézzel senki ne távozzon egy eseménydús nap után!
BUSZJÁRAT - Idén szerettünk volna kényelmes megoldást nyújtani a személygépjárművel nem rendelkező látogatóinknak. A szombati napra korlátozott számban lehet vásárolni buszjeggyel kiegészített napijegyet, ami egy oda-vissza utazási lehetőséget biztosít különjáraton
Debrecen, Segner téri buszmegállóból - Hortobágy, Mátai Ménesbe , valamint vissza.
Kövessétek weboldalunkat, ahol igyekszünk részletesebb információval szolgálni a lehetőségről!

A rendezvény 6 éves kor alatt ingyenes!

Kapcsolódó oldalak

Facebookon

Részletek

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.