Folkrádió

V. Hencida Családi Tábor

2015. óta szervezzük családi- és ifjúsági táborunkat magyarországi, határon túli és a diaszpórában élő, főként kisgyermekes családok számára.

Az egy hét során programunk összeállításánál néphagyományainkra építünk, amit közösségi programokkal egészítünk ki. Fő célunk, hogy tartalmas időt töltsünk együtt, kihasználjuk a táj, a falu, a helyiek és a táborvezető csapat adottságait, szórakozva tanuljunk. Népi kultúránk mellett nagy hangsúlyt fektetünk táj és ember viszonyára, természeti környezetünk megismerésére.

Táborunk helyszíne a fenntartható faluként is ismert Gömörszőlős, ami lenyűgöző természeti környezete mellett építészeti és kulturális örökségével vett le minket a lábunkról. A parányi helyi közösség, az ökoturisztikai lehetőségek évről évre mágnesként vonzanak bennünket vissza. És az a hangulat… Reméljük ti is szeretitek majd!


Szállás:
– összkomfortos szobákban,
– sátorban, saját felszereléssel,
– félkomfortos szálláshelyen (fürdőszoba külön házban érhető el).

Étkezés: Házias, helyben készült ételek napi 4x (reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora), amit az Ökológiai Intézet biztosít számunkra. Egyéni étrend igényeiteket a jelentkezési lap kitöltésénél jelezhetitek.

A jelentkezés az előleg befizetésével válik véglegessé, ennek menetéről e-mailben tájékoztatunk. A szálláshelyek lefoglalása a jelentkezés sorrendjében történik. 2019. március 15-ig kedvezménnyel hozhatod családodat táborunkba.

Jelentkezési határidő: 2019. június 30. (vagy amíg a készlet tart)

Időpont:
2019. július 15.
Helyszín:
Cím:
Gömörszőlős
Honlap:
hencidatanc.hu/nektek-szol/tabor/
Szervező:
Hencida Népművészeti Egyesület
Email:
tabor@hencidatanc.hu
További időpontok:
  • 2019. július 16.
  • 2019. július 17.
  • 2019. július 18.
  • 2019. július 19.
  • 2019. július 20.
  • 2019. július 21.
Kapcsolódó oldal: