Magyar Táncművészeti Egyetem felvételt hirdet

Jelentkezési határidő: 2022. február 15.

A Magyar Táncművészeti Egyetem felvételt hirdet a 2022. szeptember 1-jén induló táncos és próbavezető alapképzési szakra. 

A táncos és próbavezető alapképzési szak néptánc szakirányának esti tagozat első évfolyamára azok jelentkezhetnek, akik érettségi bizonyítvánnyal rendelkeznek, vagy azt a jelentkezés évében megszerzik és a táncművészet terén kiemelkedő tehetségűnek mutatkoznak.  

A táncos és próbavezető alapképzési szak néptánc szakirányán a felvételi vizsga két fordulóból áll:
1) alkalmassági vizsga,
2) táncszakmai beszélgetés.

Az alkalmassági vizsga fordulója során a bizottság a felvételiző tudását az alábbi dokumentumban található tételek alapján értékeli egyéni és/vagy páros és/vagy csoportos formában. A második, táncszakmai beszélgetés fordulójába jutottak az alábbi dokumentumokban részletezett tételekre adott válaszaik alapján szerzik meg a végleges pontszámaikat.

 Jelentkezési határidő: 2022. február 15.

Néptánc szakirány – Nyíregyháza ( esti )
http://mte.eu/felveteli-2022/2022-szeptember-1-jen-indulo-kepzesek/tancos-es-probavezeto-alapkepzesi-szak/neptanc-szakirany-nyiregyhaza-esti/

Néptánc szakirány – Budapest (esti)
http://mte.eu/felveteli-2022/2022-szeptember-1-jen-indulo-kepzesek/tancos-es-probavezeto-alapkepzesi-szak/neptanc-szakirany-budapest/

text