Farsangi Népdalkaláka

A Tiszta Forrás Alapítvány és az Erdélyi Hagyományok Háza Alapítvány FARSANGI NÉPDALKALÁKÁT szervez 2023. február 11-19. között. 2021. novemberében szerveztük meg első alkalommal ezt az eseményt, és nagyon sikeresnek bizonyult, ezért újra meghirdetjük.
Ezen alkalommal is egy-egy kistáj falvaiból szeretnénk egybegyűjteni népdalkedvelő csoportokat a virtuális térben (online), akár azokat is, akik az előző évben már részt vettek.

Reményeink szerint nagy családok, kis közösségek (gyermekek, fiatalok, idősek) fognak együtt énekelni.
Minden csoport egy, körülbelül 10 perces, a saját tájegységének népdalaiból válogatott összeállítással jelentkezhet, amelyet élőben a többi csoportnak bemutat a Google Meet alkalmazásban. Az összeállítás tartalmazhat egyénileg (szólóban) előadott népdalokat is, de szeretnénk mindenkit elsősorban a közös éneklésre buzdítani. Szükség esetén a népdalcsokor összeállításában Szalay Zoltán szakmai segítséget nyújt (telefonszám: 0752855308).

Az éneklés konkrét időpontját pontosítjuk minden jelentkező csoport számára! Jelentkezni az online időpontokra a 0771376380-as telefonszámon!

text