Legyél te is Önkéntes az Erdélyi Hagyományok Házánál

Szeretsz fesztiválokra járni? Szereted a népzenét, a néptáncot? Szeretsz tapasztalatot gyűjteni? Kortársaiddal, hasonló érdeklődésű fiatalokkal hasznosan eltölteni a szabadidődet? Akkor jó helyen vagy!
Ha úgy gondolod, hogy szívesen részt vennél azokon a rendezvényeken, ahol a népzene, a néptánc , a kézművesség és a népi kultúra áll a központban, akkor bátran csatlakozz az Erdélyi Hagyományok Háza Önkéntes Közösségéhez, az EHHÖK-höz!
Az önkéntesség belső érzelmi motiváció és elégtétel, nagyon jó lehetőség a tapasztalatszerzésre, a tanulásra, a kibontakozásra, az önismeretre. Az önkéntesekkel való munkamegosztás kapcsán kiemelt figyelmet fordítunk a tanulásra: célunk ugyanis felkészíteni az önkénteseket a végzendő feladatokra és biztosítani azon felületeket, melyek a jó munka elvégzéshez kellenek. Az önkénteskedés nem más mint ismerkedés, ismeretszerzés, tapasztalatcsere, feltöltődés, közösség!
Próbáld ki magad! Légy önkéntes, legyél része csapatunknak, legyél te is EHHÖK-ös! Jelentkezz itt, és mi felvesszük veled a kapcsolatot!

Jelentkezz itt, és mi felvesszük veled a kapcsolatot!
https://shorturl.at/hijIM

text