Állva tapsoltak a pásztói néptáncegyüttes jubileumi gáláján

Állva tapsolt a közönség a pásztói néptáncegyüttes jubileumi gáláján (fotók, videó)
A napokban tartotta a Muzsla Néptáncegyüttes a jubileumi évének a kiemelt műsorát, amelynek a salgótarjáni József Attila Művelődési Központ adott otthont.
 
Mint arról korábban beszámoltunk: idén ünnepli fennállásának negyvenedik évfordulóját a népszerű táncegyüttes, amely alkalomból több gálaműsort is rendeztek már. A legutóbb megtartott esemény volt a megkoronázása az évnek, ahol felléptek utánpótláscsoportok, idős táncosok és természetesen a jelenlegi tánckar is.

 
Tóth Lászlóné, a Muzsla Néptánc és Hagyományőrző Egyesület vezetője portálunknak elmondta, hogy hatalmas felkészülés után, erős és kemény munkával végül célt értek. – A gyerekek állóképességüket, tehetségüket és tánctudásukat tökéletesen átadták a közönségnek. Fergeteges műsornak lehettek szemtanúi az érdeklődők, amely több mint két órán keresztül zajlott. Telt ház volt, a közönség pedig nagyon élvezete az előadást, hálásak voltak, majd a végén állva tapsoltak, amely fantasztikus érzés volt számunkra – idézte fel a vezető.

Hozzátette: a műsorban külsős táncpedagógusok is koreografáltak, akik szintén eljöttek a gálára. Megtisztelő volt, hogy részt vettek a rendezvényen és szakmailag is elégedettek voltak. Tóth Lászlóné kiemelte továbbá, méltó volt a negyven évhez ez a műsor a visszajelzések alapján.

Mint mondta: idén már csak kisebb műsorok lesznek. A táncosok pedig gőzerővel készülnek a jövő évre is. 


NAGY ORSOLYA

text