Folkrádió

1% adóból 100% népzene

A Folkrádiót egy kis csapat működteti önkéntes munkában, tehát munkabérekre nem költünk, de így is minimálisan 1 millió forintba kerül évente a rádió fenntartása. Ezt kell összekalapoznunk, hogy ne hallgasson el az egyetlen, csak népzenét sugárzó magyar rádió.

Egy átlagos 1%-os felajánlás 4000 Ft. Ez bőven fedezi a Folkrádió 1 napi költségeit. Sokan azt gondolják, hogy olyan kevés a fizetésük, hogy az adó 1%-ot nem érdemes felajánlaniuk. Ez nem igaz! Sok kicsi sokra megy!

Idén május 22-ig lehet nyilatkozni arról, hogy adód 1%-ával melyik civil szervezetet szeretnéd támogatni. Kérjük, mindenképp élj ezzel a lehetőséggel, és ha szabad még az 1%-od, ajánld fel alapítványunknak!

A támogatást teljes egészében a Folkrádió.hu fenntartására, működtetésére fordítjuk, konkrétan ezekre a költségekre: szervertárolás, internetszolgáltatás, könyvelés, jogdíjak, streaming, tönkrement vagy elavult alkatrészek cseréje, adminisztrációs költségek (bank, posta).

Adószámunk:
18565449-1-09

Köszönettel:
Folkrádió Közhasznú Alapítvány

___________________________________

A rendelkezés lehetőségei röviden:

1. elektronikusan, boríték nélkül, ügyfélkapu-regisztrációval az ESZJA (eszja.nav.gov.hu) oldalán keresztül (maximum 5 percet vesz igénybe);
2. a kitöltött 17Egysza lapot vagy az alábbi nyomtatható nyilatkozatot lezárt, adóazonosítóval, névvel és címmel ellátott borítékban postai úton a NAV bármelyik kirendeltségének címezve, vagy bármelyik NAV fiókban személyesen beadva.

Folkrádió Közhasznú Alapítvány, 2018. március 14.